O konferenciji


2. Konferencija o životnim osiguranjima
28. 9. 2016., The Westin Zagreb Hotel, Zagreb
 

Institut za osiguranje i Svijet osiguranja organiziraju drugu međunarodnu konferenciju o životnim osiguranjima.Konferencija je namijenjena
upravama osiguravajućih društava i dobrovoljnih mirovinskih fondova, produkt menadžerima, aktuarima, direktorima i voditeljima prodaje, agencijama za zastupanje u osiguranju te svima koji sudjeluju u kreiranju polica životnih osiguranja i proizvoda dugoročne štednje, njihovu plasiranju na tržište i prodaji.


Cilj konferencije
je okupiti predstavnike industrije životnih osiguranja i dobrovoljnih mirovinskih fondova iz jugoistočne Europe te ponuditi odgovore na pitanja: kako inovirati proizvode životnog osiguranja i dugoročne štednje, koje distribucijske kanale koristiti, kako se prilagoditi tržišnim uvjetima, kako osmisliti proizvode po mjeri klijenta, kako ih promovirati i mnoga druga. Poseban naglasak konferencije bit će na najboljim primjerima europske prakse koji se mogu primijeniti na tržište regije.


Koji su glavni faktori (ne)uspjeha životnih osiguratelja u regiji? Koji su kanali prodaje budućnosti i kako unaprijediti standardne? Kako poboljšati iskustvo ugovaranja proizvoda životnih osiguranja kod klijenata? Kako pojednostaviti proizvode i omogućiti korisnicima personaliziranu ponudu koja će zadovoljiti njihove potrebe? Znate li sve mogućnosti koje vam se pružaju na društvenim mrežama? Ima li vaša tvrtka dovoljno marketinškog znanja za privlačenje generacije Y? Pronađite odgovore na ova pitanja i steknite uvid u najnovije trendove u industriji životnih osiguranja – od inovacije proizvoda, distribucije, tržišnih kretanja, do administracije, regulative i tehnologije.
Druga međunarodna Konferencija o životnim osiguranjima namijenjena je tržištu Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe, a cilj je potaknuti na razmišljanje o ovim važnim temama i istaknuti najbolju strategiju u poslovanju osiguratelja koja će oblikovati budućnost industrije životnih osiguranja.

JEZICI KONFERENCIJE:
Hrvatski/jezici regije i engleski.
  

 

Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Mi vam u tome pomažemo, odgovorno i s oduševljenjem.

AKTUALNI PROJEKTI

 

 

 

 

Pregled časopisa Svijet Osiguranja

Izdanje za Hrvatsku i Sloveniju

godina XIX
broj 5/2017

Izdanje za Bosnu i Hercegovinu

godina XIX
broj 5/2017

Izdanje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju

godina VII
broj 6/2017